Leslie Eisinger, Celine de Kok
Nieuws

Breimiddag en Sample sale

Kom gezellig breien bij Werkstatt Eisinger in Rotterdam. Op 25 november van 13:00 tot 16:00 is het gratis inloop in mijn atelier. Het is dan ook mogelijk de breipakketten en strengen wol van LESLIE X CELINE in het echt te bezichtigen en aan te schaffen. Tevens is er sample sale.. Dus ben je nog op zoek naar een cadeau voor de feestdagen, of een prachtige omslagdoek voor jezelf. Dit is je kans.

Verder lezen
Leslie Eisinger, Kleurexperiment, van violet tot fuchsia
Nieuws

Kleurenexperiment – van Violet tot Fuchsia

Kleurenexperiment is een nieuwe samenwerking tussen Celine de Kok en Leslie Eisinger. Na het verven van de breipakketten zijn we verder gaan kijken waar we elkaar aan kunnen vullen en wat we van elkaar kunnen leren. Kleurenexperiment is een dialoog tussen ons werk. Mijn focus ligt meer op de kleurruimte, waar Celine’s werk zich richt op de wisselwerking tussen kleur en mens. Bij het onderzoek naar de kleurruimte van textiel hoort het verven van kleurstaaltjes. Hieronder de eerste resultaten van de serie: Van Violet tot Fuchsia.

Verder lezen
Leslie Eisinger, Celine de Kok
Nieuws

LESLIE X CELINE: de pakketten

Op 27 juni was het dan zo ver: de officiële lancering van ons bijzondere samenwerkingsproject. Het was een spannende dag, want het is toch niet niks, je eigen garen presenteren. Alle spanning van onze kant was helemaal niet nodig, het was een hele leuke dag met veel gezellige bezoekers. Onze garenlijn bestaat uit 4 verschillende kwaliteiten en pakketten. Snoepdoos: strengen sokkenwol geïnspireerd op snoepjes Fuencaliente Shawl: een breipakket om een shawl van te breien van AlpacaZijde in drie kleuren. Lichteffecten: strengen BFL-kantgaren geïnspireerd op lichteffecten, zoals avondrood en noorderlicht. 4…

Verder lezen