Werkstatt Eisinger, Wolverven, Workshop, Verfworkshop, Verfdag, Leslie Eisinger, Workshop Wol verven.
Nieuws

Workshop Wol Verven

In deze workshop leer je wol verven met zuurverf. Om de basis van het wol verven een goede basis te geven komt ook de basis van de kleurentheorie aan bod. Met deze kennis ben je zelf in staat (nagenoeg) iedere kleur te mengen. Hiermee gaat een wereld van kleur open, en kan je iedere mogelijke kleur en kleurencombinatie maken. De workshop wordt gehouden in het atelier in Rotterdam Overschie. Dit ruime en lichte atelier wordt helemaal ingericht om te verven, dus verwacht een optimale verfdag. Tijdens de workshop verven we…

Verder lezen
Leslie Eisinger, Celine de Kok
Nieuws

Breimiddag en Sample sale

Kom gezellig breien bij Werkstatt Eisinger in Rotterdam. Op 25 november van 13:00 tot 16:00 is het gratis inloop in mijn atelier. Het is dan ook mogelijk de breipakketten en strengen wol van LESLIE X CELINE in het echt te bezichtigen en aan te schaffen. Tevens is er sample sale.. Dus ben je nog op zoek naar een cadeau voor de feestdagen, of een prachtige omslagdoek voor jezelf. Dit is je kans.

Verder lezen
Leslie Eisinger, Kleurexperiment, van violet tot fuchsia
Nieuws

Kleurenexperiment – van Violet tot Fuchsia

Kleurenexperiment is een nieuwe samenwerking tussen Celine de Kok en Leslie Eisinger. Na het verven van de breipakketten zijn we verder gaan kijken waar we elkaar aan kunnen vullen en wat we van elkaar kunnen leren. Kleurenexperiment is een dialoog tussen ons werk. Mijn focus ligt meer op de kleurruimte, waar Celine’s werk zich richt op de wisselwerking tussen kleur en mens. Bij het onderzoek naar de kleurruimte van textiel hoort het verven van kleurstaaltjes. Hieronder de eerste resultaten van de serie: Van Violet tot Fuchsia.

Verder lezen