Leslie Eisinger, Celine de Kok, kleurenanalyse, breipatroon, samples, sneak peek.

Leslie x Celine

De eerste palletten zijn geverfd, de proeflapjes gebreid. Het kan niet lang meer duren voordat de officiële lancering van Leslie x Celine zal plaatsvinden.

Wat kan je verwachten?
Hele mooi kleurencombinaties, speciaal geverfd op maat. Dat betekent dat de kleuren perfect op elkaar zijn afgestemd. Er zijn per serie 4 palletten samengesteld, gebaseerd op de 4 seizoenen kleuranalyse. Dus in principe is er voor ieder type een pallet beschikbaar.
De gebruikte materialen zijn puur, denk aan merinowol, alpaca of linnen. De materialen zijn getest op slijtvastheid en kleurechtheid en er is al uitvoerig mee gebreid.
Er komen breipakketten en strengen wol. De breipakketten zijn inclusief patroon en de juiste hoeveelheid hoeveelheid materialen. De losse strengen wegen 100 gram en hebben een looplengte van 800 meter, dus één streng is in principe voldoende voor een mooie kanten omslagdoek en twee a drie voor een trui.

We willen natuurlijk niet te veel verklappen, maar ik kan het ook niet laten om een tipje van de sluier op te lichten.

Leslie Eisinger, Celine de Kok, kleurenanalyse, handgeverfde wol, modeontwerper, textielontwerper, kleurenleer, breipatroon

Leslie x Celine. Een doosje vol stalen.